Meny Stäng

Samarbetspartners / Affiliates

I min strävan att komma i form och hitta en väg framåt till bättre hälsa har mina vägar korsats med en del företag, som inte bara delar samma värderingar utan även har produkter jag använder dagligen som hjälper mig hålla min smärta i schack.

Följ mig på Instagram http://instagram.com/myrhill för att inte missa något. Skulle du själv vilja testa någon av alla dessa saker kan du enkelt följa dessa länkar:

Smoketower
Från Smoketower kommer min fina bong som jag använder dagligen för att dämpa de snabba och aggressiva smärtgenombrotten med min Bediol. De har ett stort sortiment och kunnig personal som hjälper till och svarar på alla dina frågor.

Let’s Hemp
CBD-oljorna och Tigersalvan jag använder nästan dagligen kommer från Let’s Hemp. Dessa produkter har hjälpt mig genom många pass på mattan, löpspåret och gymmet.

Cannabislight
En ny bekantskap för mig som skall bli intressant att utforska. Jag har precis fått hem ett par olika CBD-produkter som jag ser fram emot att testa. Det är rena CBD-Buds och CBD-isolat. Inom de närmsta dagarna publicerar jag videos där jag på olika sätt använder deras grejer.


Om ditt företag önskar ingå ett samarbete med mig är jag öppen för förslag. Skicka ett mail ( per@myrhill.se ) eller DM via Instagram så kan vi börja diskutera dina och mina önskemål.

English:
If you’d like to collaborate with me I am open for suggestions. Just send an email ( per@myrhill.se ) or a DM through Instagram