Meny Stäng

Aneurysmdimma och mina hållpunkter på Bok & Biblioteksmässan 2017


Boken är klar. Den existerar i fysisk form och går att köpa där du brukar köpa dina böcker:
https://www.adlibris.com/se/bok/aneurysmdimma-9789175152042
https://www.bokus.com/bok/9789175152042/aneurysmdimma/
https://www.akademibokhandeln.se/bok/aneurysmdimma/9789175152042/

Du hittar mig även på Bok & Biblioteksmässan där jag skall både diskutera och signera min bok.
Vi ses väl där?
Fredag 29/9 Klockan 14:30-15:00 Signering i Kartagos monter ( A01:42 )
Lördag 30/9 Klockan 14:00-14:20 Samtal på Seriescenen, moderator: Rolf Classon

  • Lördag 30/9 Klockan 14:30-15:00 Signering i Kartagos monter A01:42)
  • Söndag 1/10 Klockan 13:00-13:20 Samtal på Hälsa & Livsstilsscenen, moderator: Rolf Classon
  • Söndag 1/10 Klockan 14:00-14:30 Signering i Kartagos monter A01:42)

Med reservationen att min smärta och hjärntrötthet inte löper amok. Jag har förberett mig på de sätt jag kunnat komma på men jag är smått nervös över hur det skall gå. Kartago har hjälpt till att skapa förutsättningar som gör att jag vågar mig på det här. Med lite av din hjälp kan det bli bra. Om jag uppfattas som frånvarande och stirrar hålögt ut i universum beror det förmodligen på att jag använder vartenda fiber i min kropp för att inte stå och skrika rakt ut. Du behöver inte vara orolig eller rädd att prata med mig. Du gör det inte värre. När min energi tagit slut kommer jag själv söka upp hotellrummet och vila.

Jag ser fram emot att få visa upp min bok och även om det kostar mycket i form av trötthet och smärta uppväger i slutändan ändå all positiv energi och input det innebär med dessa mässor. Jag har senaste halvåret själv noterat hur jag sakta men säkert ökat min egen isolering och skapat en slags bubbla jag går in i. För att den inte skall bli min permanenta vistelseort måste jag våga utmana mig själv. Det kan vara att böja mig ner och plocka upp något jag tappat, ta en krävande promenad, försöka samtala med min son och hans kompisar, dammsuga huset, laga middag etc.

Att komma igång och göra något kan ibland vara svårare än att utföra själva uppgiften. Det är som om jag sätter upp mentala hinder för allt. Kan bero på att min återhämtning är så långsam och smärtfylld att jag undermedvetet väger upp nytta mot förmåga?

Med detta sagt, väl mött på Bok & Biblioteksmässan 2017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *