Meny Stäng

Även sjuka kan bli sjuka!

Hej!
Det har blivit lite rörigt och klumpat ihop sig. Efter insamlingen inledde jag en aggressiv uttrappning av mina mediciner. I samma veva drog influensan in och knockade hela familjen på röven. Jag har lärt mig känna igen avisarna från opiater och kunde lätt separera vad som var vad. Det blev väldigt mycket på en gång och min hjärna slog lite bakut. Jag har återhämtat mig från det senaste skovet fint och orken börjar återvända. Det är inte som förr när jag kunde bita ihop och arbeta hela dygn om det skulle behövas. Jag är en annan person nu. Tiden sedan stroken har varit smärtsam, inte bara fysisk utan även mentalt. Det är som om jag gått igenom en sorgeprocess en normalt har när någon dör. Nu är det som om jag sörjer min egen död. Åtminstone sörjer jag den sida hos mig själv som jag förlorat.

Jag hade som grundtanke att separera de grejer jag pysslar med lite bättre. Privatpersonen, serietecknaren och cannabisaktivisten.

Allt som rör min medicin och de grejerna kommer ligga under det lite fåniga namnet realsweede och du hittar min handle på alla sociala plattformar. Sidan http://realsweede.se är under uppbyggnad och kommer inte bara samla mina egna grejer. Jag kommer även publicera råd rön och resultat av undersökningar världen runt. Självklart kommer det bli fullt med nyheter och annat kul.

Så, allt som rör Cannabis och medicinsk Marijuana och mina egna äventyr hittar du på http://realsweede.se

Sidan är under uppbyggnad men snart är alla bitar på plats!

2 kommentarer

 1. Ruth

  Befinner mig i samma helvetet. Testade liksom du och kände att det fanns ett liv bakom smärtan. Kan inte förstå varför man inte vill skriva ut medicinsk cannabis när det hjälper. Ta morfin och Oxycodone mycket beroende framkallande. Är så arg på systemet vi tvingas ”leva ” i

  • Per

   Hej!
   Jag har de senaste dagarna förstått hur många som lider i det tysta helt i onödan. Den ena mer sorgliga berättelsen om övergrepp och kränkningar från vårdapparaten efter den andra.

   Om fler höjer rösterna så kan de inte bara avfärda och borsta oss under mattan. Att de som är mest sköra och bräckliga måste ta alla dessa fighter gör mig så fruktansvärt arg och besviken. Ibland upplever jag det som om de fullt ut nyttjar just att en som är sjuk inte orkar hur mycket som helst.

   Det är dags att sätta stopp för de här galenskaperna nu.

   Mvh
   Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *