Meny Stäng

Bediol (aka segern är vår)!

Jag har precis avslutat ett samtal med Apoteket. Min efterlängtade Bediol är på väg till mitt lokala apotek! Äntligen!
Det är smått surrealistiskt och omtumlande men underbart att få ett så här stort break!

Just nu kan jag inte förstå hur de som bestämmer kan låta sin egen prestige gå före viljan att hjälpa någon i nöd!? Det är helt vansinnigt i min bok. Någon gång under de här åren borde de förstått att jag inte skulle ge mig!? De borde insett att jag är mer envis än vad de är.

Hela den här grejen att de tycks tro att de känner mig bättre än jag gör själv är helknasig. Som om jag inte skulle känna vad som är rätt och fungerar bäst för mig!?

Nu skall jag inleda en detox av mina andra preparat för att bli så ren som möjligt så min kropp bättre kan ta till sig THC och CBD.

Tack till alla som stöttat och backat mig på resan hit. Det skulle inte vara möjligt att göra själv. Vårdapparaten är alldeles för stor och som sjuk patient är det svårt att stå emot dem. Det tar en by…

Nästa steg är att få det här under högkostnadsskydd som vilket läkemedel som helst.

9 Comments

  1. Björn Larsson

    Hej ! jag har drabbats av en hjärnblödning som ledde till att ögonen skelar (ser åt olika håll) men när jag rökar cannabis en svag sort som jag fick pröva av bekant som har någon form av cancer, finns det någon möjlighet att man kan få det lagligt på något sätt. jag ställer gärna upp som försökspatient för att utvärdera det för fortsatt behandling av andra. SNÄLLA hjälp mig att få leva ett bra värdigt lyckligt liv !!!!!! och andra med samma problem kan få den möjligheten !!!!!!!!!!! nu bor jag på Esperantogatans vårdboende

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *