Meny Stäng

Charlottes Web

Charlottes Web

Charlottes WebJag publicerade för en tid sedan en liten video om CBD-oljan Charlottes Web. Jag kommer att publicera fler framöver men ville snabbt dra lite om vad den gjort för mig samt ge dig en rabattkupong om du själv vill testa.

Först känner jag att jag vill nämna att jag inte har några som helst ekonomiska skäl att promota den här oljan. Det enda jag vill är att vara brevduvan eller kanariefågeln i gruvgången.

Inom vården följer man som patient en slags självskattningsskala på smärta. 1 -10 där 10 är så illa att du kryper upp på rälsen och inväntar nästa tåg. En vanlig dag ligger jag på runt 8. Det kan pendla lite mellan 7 och 9,9. Efter att ha använt oljan regelbundet en tid nu så kan jag våga mig på en utvärdering. Det första jag tänkt på är att oljan verkar klippa topparna lite. Smärtans styrka är som ett EKG med toppar och dalar. När smärtgenombrotten kommer slår de ofta till utan förvarning och skickar stygga toppar uppemot 9,9. Det jag haft att tillgå från vården är Oxinorm, ett s.k snabbverkande morfinpreparat som tar 45 – 70 minuter innan en känner någon skillnad alls. Du hinner planera många sätt att göra slut på lidandet. Min situation förbättrades markant när jag fick Sativex. Då kunde jag dessutom på tre veckor ta bort alla opiater. ALLA!

Nåväl. Vad oljan Charlottes Web lyckats göra är att, som jag skrev, kapa topparna och lugna ner med vilka intervaller de sköljer över mig. Det kan tyckas vara en liten skillnad men för mig är den pyramidal. Mitt liv har helt klart blivit mycket bättre.

Nu säger jag inte att just den här oljan är den enda som fungerar. Det är den enda jag testat. Jag har länge haft ögonen öppna och läst mycket om just CBD. Jag har bl.a använt en Vape från Engelska Medipen. En vaporizer som delas ut av Engelska motsvarigheten till svenska Läkemedlesverket. Den har varit bra, diskret och smidig. När jag använder lungorna som leveransmottagare upplever jag att effekten sätter in snabbare men varar kortare tid än om jag konsumerar det via magen. Den här oljan har på något vis lugnat ner de tvära kasten mellan mina smärttoppar.

Det finns flera anledningar att jag inte testat oljor från någon av de andra leverantörerna. Dels har jag inte riktigt litat på att kvaliteten, det finns ett klipp på YouTube med en som står i källingarna och dansar och spiller upp olja ur en dunk i flaskor. Hur kul skulle det vara att få spotta ut ett pubishår eller få Salmonella pga fekalier som spridits i hanteringen.

Charlottes Web testas först två gånger intern sedan en tredje gång via ett externt labb. Bröderna Stanley har jag dessutom känt till i många år. Första gången jag såg något om dem var i en dokumentärserie på Discovery.

Det är en ”Översta hyllan” typ av produkt och det finns mängder med dokumenterade fall där deras olja lyckats rädda liv och för många med kroniska besvär har livet fått mer kvalitet. Det finns mycket matnyttig info via deras egna kanaler:
Bröderna Stanley

I Sverige går det bara att köpa oljan via Hempshop.se men det är ju inga problem. Inte för mig i alla fall.

Jag påstår inte att CW är den enda oljan som fungerar men jag menar att den fungerar så pass bra för mig att det inte finns någon anledning att söka vidare. Kanske får jag en anledning att testa annat men i dagsläget är jag nöjd som det är.

Om du vill prova själv kan du använda den här koden April månad ut och få 10% rabatt på din order:

”MYRHILL10”

2 kommentarer

    • Per

      Hej!
      Bra varning. Jag har själv inte vapat CBD-olja/Hampaolja. Men det är en bra varning, har funderat över detta men inte kollat upp det närmre eftersom jag inte testat det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *