Meny Stäng

En liten seger på min väg mot den totala segern!

WOW Idag har jag fått ett, som jag just nu ser det, väldigt positivt svar från sjukvården. De har inte hittat en magisk lösning men jag tycks delvis ha rivit ner hemska murar skapade av en långvarig, i bästa fall, obefintlig narkotikapolitik. Jag har halvt om halvt blivit beviljad en medicin jag stridit en tid för nu.

Jag behöver nu bara få dem att inse att jag skall få det här inom högkostnadsskyddet och inte behöva bära kostnaden helt själv.

Mer om detta längre fram och varthän det lider.

#ljusislutetavtunneln? #hjälppelle #pelleharont #pellelider #pelleskamp #pellesstrid #hjälppelleattkrigavidare #aneurysmdimma

Nu skall jag gå och köra första Descutan -duschen inför operationen på fredag.

Jag pratade igår med operationssystern, hon som koordinerar allt Det ar under helgen uppstått en intensiv smärta i området kring batteriet och det strålar av smärta uppåt och nedåt. Det var smått paralyserande eftersom det kändes som någon ibland hoppade fram och sparkade mig rätt i skrev-området. Du vet, könsdelarna.

Hon sa att ibland försöker batteriet ställa sig på högkant. Sen sa hon så här:

-Det är lugnt. i rullar över dig på rygg på slutet och skär upp dig så vi kan fixa till det!

På något vis kunde jag känna en viss lugn av beskedet.

Men som sagt, Descutan!

På något vis blev jag ändå lugn av det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *