Meny Stäng

Home Made Comics 14 är här!

Utskrift
Äntligen har den släppts. Tidningen som alltid varit min förebild. Det var Ola och HMC som en gång i tiden fick mig att överhuvudtaget fortsätta med serier. Det här är, för mig, det mest efterlängtade släppet i år.

Jag medverkar med ett avsnitt av Anerurysmdimma. Det är som vanligt när det gäller HMC en tung lista med namn som medverkar. Ni kan beställa direkt från Ola. Det är bara att följa länken för betalinstruktioner. Du kan annars beställa den via min shop. Där kan du direktbetala med ditt betalkort eller PayPal.

Jag är först väldigt glad att HMC är tillbaka och sedan är jag otroligt glad över att få medverka i tidningen.
Besök Home Made Comics Facebooksida

Som alltid, Eder tillgivne redaktör,

Pelle!

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *