Meny Stäng

Home Made Comics 17

Nu har Ola Forssblad gjort det igen. HMC är en riktig tungviktare. Både fysiskt som innehållsmässigt. När jag kollar den voluminösa medverkandelistan bryter det ut en nervös svettpärla på flinten. Att få medverka i det här sammanhanget har alltid varit väldigt känsloladdat.

då när jag själv kastade in hatten i leken 90-ish var mitt enda mål att få medverka igen och kanske få mer än hat från bl.a den gode Johannes Nilsson som, efter mitt bidrag till MegaPyton och min debut i fanzinsvängen i just HMC, fullkomligen sågade mig längs fotsulorna. Befogat vill jag tillägga. Visst blev jag ledsen men det sporrade mig att utveckla mitt berättande och liksom hitta min egen röst.

på något sätt har jag alltid vetat att det är serier jag vill syssla med och att få chansen att medverka i HMC kommer nog alltid vara det som betytt mest för mig.

 

Jag medverkar med den avslutande första delen som jag kallar ”De som Saknas” och jag bearbetar de smärtsamma minnena från när min älskade pappa tynade bort och utplånades framför mina ögon.

 

beställ själv så har du fixat hela sommarläsningen i ett svep! 564 sidor, mestadels i färg dessutom.

 

Köp! Köp! Köp!

 

http://homemadecomics.tictail.com/product/home-made-comics-17

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *