Meny Stäng

Hur skapar jag lugn och ro för läkande och skapande?

Under helgen har jag funderat fram och tillbaka på hur jag kan eleminera stress och skapa mer lugn och ro ör, i första hand, läkande och i andra hand skapande?!

Helt plötsligt slog det mig att det här med Facebook och liknande grejer är den största grunden för stress i mitt liv. Det är inget annat än ett beroende att var femte sekund kolla telefonen eller plattan när det plingar, vibrerar och pockar på min uppmärksamhet.

Jag tänkte först att det är bara att köra en cold Turkey. Logga ut överallt och hänvisa till mail och mobil.

Det har nu gått två dagar och redan nu känner jag mig lite lugnare. Det som stressar mig nu är känslan att jag väntar på en del besked och en del information som jag misstänker kommer in via Facebook.

Jag har nu bestämt mig för att, istället för att helt logga ut, stänga av notifieringarna. På så vis kan jag själv styra om jag vill och kan bli kontaktad. Är det något viktigt så kommer jag fortfarande finnas tillgänglig via mailen och jag svarar såklart på frågor via telefon.

per(at)myrhill.se (mobilnummer finns via Eniro. Varför skriver jag inte ut nummer och mailadress i klartext på sidan? Enkelt. Jag vill inte att någon bot dammsuger upp den infon och använder i något jobbigt reklamsyfte.

Bara för att jag är paranoid betyder det inte att jag har fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *