Meny Stäng

Medicinsk Cannabis på recept från Danmark

Det här är en insamling så jag kan hämta hem medicinsk Cannabis på recept från Danmark.
Redan när jag först läste att Danmark skulle legalisera Cannabis och ge alla läkare rätt att skriva ut Cannabis har tankarna hela tiden återvänt till att rent juridiskt finns det inga hinder att hämta hem narkotikaklassade preparat från länder som skrivit under Schengenavtalet. Lagen är väldigt tydlig. Jag får ta med medicin för en månads bruk i taget över gränsen.

Vad ha nu hänt!? Jag har lyckats boka den första möjliga tiden efter julledigheten på en klinik i Danmark som skall hjälpa mig och förskriva den medicin jag stridit för att få göra en licensansökan på här i Sverige.

För att kunna genomföra det rent ekonomiskt vänder jag mig åter till alla er vänliga och omtänksamma själar därute som hjälpte mig när jag samlade in pengar till Sativex.

Viktigt att notera att tigga efter pengar tar emot något fruktansvärt. Det sitter långt inne liksom. När jag tänker på det har jag kommit fram till att jag faktiskt ger något tillbaka och kan på sikt hjälpa ännu fler människor till ett liv med mer livskvalitet.

Jag kommer dokumentera alla steg och vad som händer, vilka hinder jag stöter på och liknande. Innan jag publicerar namn och kontaktuppgifter till doktorn som skall hjälpa mig vill jag prata igenom det med hen först. Jag vill inte i förväg avslöja hur jag går tillväga. Mitt förtroende för myndigheter och liknande är väl inte direkt bra och att ge dem info som de kan använda mot mig vill jag inte göra.
Sen är det ju fortfarande stigmatiserande att ens tala om vår sk narkotikapolitik och jag bränner en massa broar. Mitt namn har blivit mer och mer förknippat med Cannabis och det finns stunder då det inte är positivt. Jag tar smällen så du slipper.

Jag har tänkt trycka upp en lathund över hur jag gick tillväga och dela med mig till alla som donerat. I denna publikation vill jag publicera namn på de som donerat. Vill du vara anonym är det inga problem. Skriv bara meddelandet ”anonym”.

Swish: 0735052040
Konto (Swedbank) Clearing:8257-8 Konto: 930579602
PayPal: per@myrhill.se

Om du inte kan eller vill donera finns det andra sätt du kan hjälpa mig på. Sprid mina inlägg i dina sociala medier, dela, kommentera och var aktiv. Allt som för upp detta till ytan ger skjuts framåt.

PS. Om du inte har en aning om vad tusan det här är finns hela min story i tidigare inlägg och i en uppsjö intervjuer jag länkat till här på http://myrhill.se DS.

Med de varmaste av hälsningar!
Per Myrhill

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *