Meny Stäng

Per Myrhills reselogg, Stockholms Internationella Seriefestival 2015 inlägg nr01 #pmrl-sis15

Till skillnad från tidigare år tänkte jag försöka skriva ned vad som händer under resan. Eftersom jag inte har något eget släpp känner jag inte av den vanliga pressen och stressen alls. Nu kan jag ta det lugnt, vila, äta, promonera, vila mer. Äta mjukglass med karamellströssel.
SIS_2015_PROFILBILD_WEB_150dpi

Nu sitter jag i mitt kök och väntar på att hoppa på pendeln in till centralen för att där äntra X2000 till Stockholm.
Jag får dock inte glömma att stå i dörröppningen i Katrineholm där svärfar, Knut, skall lämna över nyckeln till lägenheten jag skall låna och härbärgera mig i under festivalen.

Tack vare min minutiöst planerade packning och checklista så känner jag mig hyfsat lugn och trygg i att jag fått med mig det absolut nödvändigaste.

lektyrochlista

Just nu känner jag mig ganske smärtfri. Morfinet verkar på full effekt. Är dock väldigt trött och hjärntrött. Har, i drömmen, flytt ett koncentrationsläger och gömt mig från Tyskar och bevittnat flera vänner bli arresterade och avrättade på plats.

Vet inte riktigt hur jag skall tolka detta? Kan bero på att jag precis köpt en WWII-film med Clint Eastwood och häromdagen såg Fury?

Som lektyr till tågresan har jag Kalle Ankas Pocket nr 60 , Stål-Kalle övervinner allt och TPB Power Girl av Geoff Johns, Amanda Conner, Paul Levitz och Joe Staton.
kalle.ankas.pocket.60  Power.Girl.TPB.2006

Subway skall få stå för min catering på tåget. Något med extra mycket Jalopenos. Samt en stor kopp med kaffe. Har inte druckit kaffe på tre dagar nu.
Till Simons Jalopenos/Jävla Penis!

#pmrl-sis15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *