Meny Stäng

Premiär för min kanal på YouTube!

Följ mig på YouTube

 

Jag har äntligen startat upp min Youtube-kanal. Det har varit både givande och kul att försöka vira hjärnan runt hur en bäst skapar videos. Som vanligt gäller det att lära sig att krypa innan en ställer sig upp och går.

Följ mig på YouTube
Det har varit en del att ta in. Både kreativt men även tekniskt som att förstå sig på videoredigering och testa olika mjukvaror.

Det lider fortfarande av barnsjukdomar och jag är fullt medveten om vad jag måste ändra till nästa video, från att lämna naturliga pauser för enklare klippning till att fixa bättre ljud. Om du ändå känner dig manad att höra av dig med saker du ser som stör så är du varmt välkommen att göra just det.

Jag ber dig nu att helt enkelt gå in på min kanal och klicka prenumerera. Tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *