Meny Stäng

Så här börjar det…

AD_header02
AD001
AD002

2 kommentarer

 1. lars

  Spännande serie. Jag känner igen mig då jag vaknade upp efter en bilolycka. Röster på avstånd och en skalle som försöker hinna ikapp.
  Var det längesedan det hände?

  • Per

   Hej! Kul att du gillar den och känner igen dig. Det är ju speciellt att vakna upp sådär. Svårt att vira huvudet runt vad som händer. Jag kommer snart att publicera fortsättningen samt en omstart. Det här var ett försök att göra den i stripform. Gillar inte resultatet. Jag kämpade så otroligt mycket med strecken. Det ser inte ut som jag egentligen ville. Jag kommer bli mer öppen och visa vad jag rent känslomässigt gick igenom samt alla bizarra hallucinationer samt drömmar jag hade.

   Själva insjuknandet var den 4-5 december. Det jag tecknat var det andra försöket att ta mig ur respiratorn runt den 12 e december.
   Mvh
   Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *