Meny Stäng

Uppdatering av bloggen!

Jag har bestämt mig att börja skriva lite mer om det jag läser, ser och lyssnar på. I en tid när allt bara flimmrar förbi och man smått apatiskt slänger iväg ett halvhjärtat ”Like” som en slags bekräftelse och uppskattning för det någon lagt ner sin själ i och under lång tid slitit och brottats med känns helt enkelt fel.

Det är väl också ett försök att skapa en kronologisk lista som jag själv kan gå tillbaka till för att minnas.

(PS. Det kommer säkert vara nedlusat med stav och grammatiska fel i varierande grad, beroende på hur ont jag har och hur hjärntrött jag är. Detta ber jag i förhand om ursäkt för och hoppas du kommer ha överseende med. DS.)

Som alltid, med varma seriehälsningar,
Per

Länk till sidan där jag kommer lista recensionerna: Pelle Recenserar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *