Meny Stäng

Uppdatering av bloggen.

Jag har uppdaterat den här bloggen med en sida där jag listar mina publiceringar. Det är egentligen mest för egen del så jag inte missar att skicka till BUS om ersättningar. Den är kronologisk i stigande ordning, dvs senaste överst. Skulle du se något som är fel så hojta till så fixar jag det snarast möjligen. Jag har lite svårt med just sådant här. Siffror och bokstäver tenderar att försvinna och dyka upp på helt fel ställen.

Att ta en paus från sociala medier har skapat just det lugn jag längtat efter. Jag kan helt ostört sitta med exempelvis det här. Tidigare tog jag en skön promenad när ja skulle följa Viktor till hans kompis. Att inte hålla på att fota och lägga upp bilder hela tiden är svårare än det låter. Framförallt när man passerar vägar som heter Orrvägen.

Vill du kika på sidan jag pratar om hitttar du den under ”om Per”, den heter ”Publiceringar”

För enkelhetens skull kan du följa den här länken:
Publiceringar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *